Zoltán Szalay si v Košiciach užíva spoločenský a kultúrny život

<Zadajte anotáciu>

Zoltán svoju kariéru v T-Systems naštartoval ako Rollout manažér pred troma rokmi. Je hrdý na to, že môže byť súčasťou maďarskej komunity v Košiciach. „V Košiciach je veľkou výhodou ak niekto ovláda maďarský jazyk. Súnáležitosť ku komunite je tu veľmi silná a tak okrem anglického a nemeckého jazyka využívam aktívne aj znalosť maďarčiny. A to nielen v rámci svojej rodiny, ale aj medzi priateľmi a kolegami v práci,“ hovorí Zoltán.

Korporátny svet spoločnosti T-System so sebou prináša medzinárodný charakter. Ten, kto pracuje v Košiciach tak môže zrazu objavovať IT projekty na medzinárodnej úrovni. Spolupracuje sa tu s kolegami a zákazníkmi z celého sveta. „Ako projektový manažér som sa mnohému priučil. pracoval som na rôznych typoch IT projektov.“ Zoltán oceňuje pracovnú stabilitu v T-Systems a možnosti osobného a profesionálneho rastu.

A čo sa mu páči najviac? Rôzne tréningy tamerané na projektový manažment, technické zručnosti a soft zručnosti. „Náš manažment nás podporuje v profesionálnom rozvoji, prechádzame rôznymi certifikáciami,“ dodáva Zoltán.

Inšpirujúce pracovné prostredie odráža nielen profesionálnu odbornosť, ale hlavne ľudí ako takých. Každú významnú spoločnosť tvoria hlavne jej ľudia, s rôznymi pracovnými a osobnými skúsenosťami. T-Systems je určite jednou z týchto spoločností. Ako Zoltán hovorí: „Pohodová skupina ľudí život v práci značne uľahčuje. Dobrý tím má potom aj dobrý výkon“.

Zoltán je veľkým fanúšikom spoločenského a kultúrneho života v Košiciach. Má rád divadlo, ktoré si pozrie buď v slovenčine, či v maďarčine, klasické, moderné a alternatívne koncerty, stand-up komédie a mnoho ďalších akcií. Košice ako multižánrové a multikulturálne mesto ponúkajú celé spectrum akcií, od malých komunitných až po veľké vystúpenia pre tisícky ľudí.

Okrem kultúrnych a spoločenských akcií mesto ponúka škálu outdorových aktivít. Či už ste priaznivcom tímových športov, alebo turistiky, bicyklovania, alebo lyžovania, stále je z čoho si vybrať.