Vydajte sa na cestu, kde majú inovácie voľnú cestu

Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia sa nedávno aktívne zúčastnili na podujatí organizovanom AHK Slowakei (Slovensko-nemecká priemyselná a obchodná komora) s názvom Catena X. Cieľom tejto spolupráce bolo informovať slovenských malých a stredných výrobcov a dodávateľov automobilov o výhodách využívania riešení Catena-X a o tom, ako naplno využiť potenciál svojich dát. Naše poďakovanie za zaujímavú prezentáciu a ukážky patrí Svenovi Löfflerovi z nemeckej spoločnosti T-Systems. Viac v článku.

Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia sa nedávno aktívne zúčastnili na podujatí organizovanom AHK Slowakei (Slovensko-nemecká priemyselná a obchodná komora) s názvom Catena X. Cieľom tejto spolupráce bolo informovať slovenských malých a stredných výrobcov a dodávateľov automobilov o výhodách využívania riešení Catena-X a o tom, ako naplno využiť potenciál svojich dát. Naše poďakovanie za zaujímavú prezentáciu a ukážky patrí Svenovi Löfflerovi z nemeckej spoločnosti T-Systems.

 

 

V spoločnosti Deutsche Telekom ponúkame dodávateľom automobilového priemyslu IT riešenia, ktoré im umožňujú využívať ich údaje, zabezpečujú vyššiu efektivitu prostredníctvom štandardizácie informácií a dostupnosti údajov na požiadanie, ako aj potrebnú integráciu s ich súčasnou IT infraštruktúrou.

Cieľom siete Catena X Automotive Network je zvýšiť transparentnosť. Víziou tohto riešenia je zabezpečiť prepojiteľnosť a kompatibilitu dátových ekosystémov všetkých účastníkov dodávateľského reťazca. Je pre nás kľúčové podporovať našich zákazníkov na ceste k digitalizácii spôsobom, ktorý je spoľahlivá a pripravený na budúcnosť. 

Cieľom Catena X je sprístupniť údaje v budúcnosti prostredníctvom spoločne definovaných, štandardizovaných rozhraní. Toto riešenie ponúka možnosť získavať údaje od spoločností a následne ich sprístupňovať na štandardizovaných platformách so zvýšenou transparentnosťou a efektívnosťou. 

Prinášame riešenie na zvýšenie potenciálu údajov pre našich zákazníkov. Prijmime teda nekonečné možnosti, ktoré technológie v automobilovom priemysle prinášajú. Smerujme k budúcnosti, v ktorej inovácie poháňajú pokrok.

Pri jazde s partnermi magenta je každá cesta dobrodružstvom.