Vybrali ste si najzamestnávateľov za rok 2018

<Zadajte anotáciu>

Medzi nimi aj T-Systems Slovakia!

Každý rok spoločnosti tajne dúfajú, že by to mohli byť práve ony. Najlepším zamestnávateľom odhlasovaným samotnými ľuďmi, či už sú to zamestnanci alebo verejnosť. Inak tomu nebolo ani tentokrát, keď sme všetci dúfali vo výhru stále viac priamo úmerne s blížiacim sa galavečerom.

30.januára 2019 sa aj náš generálny riaditeľ Daniel Giebel spolu s hovorcom spoločnosti Jurajom Probalom rozhodli vycestovať do Bratislavy, aby si na vlastné uši vypočuli výsledky celej ankety. A dobre urobili. Po informácii, že sme sa dostali do TOP 5 spomedzi 20-tich nominovaných v kategórii IT a Telekomunikácie, sme si neboli istí, či stojí za to ísť na druhý koniec republiky. No ten pocit, keď Sajfa oznámil názov našej spoločnosti a prevzali sme si cenu za 1.miesto, nás presvedčil o dobrom rozhodnutí.

V rámci hlasovania si mal každý hlasujúci vybrať dôvody, pre ktoré hlasuje pre vybranú spoločnosť. Sme radi, že u nás to boli najmä kolektív a ľudia, možnosť rastu a príjemné pracovné prostredie.

Teší nás, že ľudia svojim hlasovaním potvrdili, akým je T-Systems Slovakia skvelým miestom pre prácu a spoluprácu. V tejto snahe budeme určite pokračovať. Chceme byť ešte lepšími pre našich zákazníkov, zamestnancov, ale aj región,“ zhodnotil generálny riaditeľ spoločnosti Daniel Giebel.

Spoločnosť T-Systems Slovakia vo svojej kategórii súťažila proti ďalším úspešným spoločnostiam ako ESET, ktorá skončila na treťom mieste či Fpt Slovakia, ktorá sa môže popýšiť druhým miestom.

Najzamestnávateľ je celoslovenská anketa spoločnosti Profesia odrážajúca vnímanie kultúry, imidžu, atmosféry či benefitov firiem pôsobiacich v krajine. Cieľom ankety je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Jednoducho zverejniť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú.

V siedmom ročníku firmy súťažili v desiatich kategóriách: Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo, Doprava a logistika, Bankovníctvo, financie a poisťovníctvo, Výroba a priemysel, Centrá zdieľaných služieb, Obchod a služby, Poradenstvo, Lekárska a zdravotná starostlivosť a Médiá a reklama.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili!