T-Systems Slovakia na Profesia days 2017

<Zadajte anotáciu>










Najväčší veľtrh práce, Profesia Days, sa po prvý krát konal aj v Košiciach dňa 28.09.2017. Udalosti sa zúčastnili reprezentanti našej spoločnosti z radov oddelenia ľudských zdrojov (angl. Human Resources; skr. HR), ako aj mnoho ďalších lídrov a manažérov z našej spoločnosti. Odpovedali sme na vaše otázky ohľadne aktuálne voľných pozícií, našej spoločnosti alebo ako uspieť na pohovore, či pripraviť si životopis.



Súčasťou nášho stánku boli aj lídri z tímov a oddelení, v ktorých je momentálne otvorený nábor. Týmto spôsobom sme zabezpečili rýchlejší "náhľad" do našej spoločnosti a zefektívnenie sprostredkovania informácií priamo "zo zdroja" pre všetkých návštevníkov a záujemcov.

Počas celého dňa sa v priestoroch stánku vystriedalo 24 lídrov z rôznych oddelení a 8 náborárok,  ktorí spoločne reprezentovali 96 aktuálne otvorených pozícií.






 

 

 

 

 

Sprievodným programom celej udalosti bolo viacero prezentácií, medzi ktorými prezentovali aj naši zamestnanci. Rozprávali na témy "Zlepši svoju Powerpoint prezentáciu" (Ladislav Lörinc, Projects & Engineering) a "Zlepši sa v Exceli" (Maroš Poliačik, Project management).

Náš stánok môžete opäť vidieť 18.10.2017 na veľtrhu práce "Deň Kariéry 2017", v priestoroch Univerzitnej Knižnice TUKE.