T-Systems Slovakia víta nových členov milým "baby balíčkom"

<Zadajte anotáciu>

Autor: Zuzana Kaňuchová

Vo firme s priemerným vekom 31,5 roka a takmer štyrmi tisíckami zamestnancov nie je baby boom žiadnym  prekvapením.  Spoločnosť T-Systems Slovakia sa okrem čerstvého ocenenia Najzamestnávateľ 2016 môže označiť aj ako firma ústretová k rodine.



Medzi obľúbené bonusy ako práca z domu, flexibilný pracovný čas, povestné firemné večierky, systém benefitov "cafeteria", Týždeň zdravia 2x do roka, letné tábory pre deti zamestnancov, či napríklad "Welcome darčeky" pre nováčikov, od nového roka zavítal aj "Uvítací baby balíček" pre každého malého človiečika, ktorého rodičia pracujú pre T-Systems Slovakia.


Čísla hovoria za všetko


V roku 2015 sa zamestnancom T-Systems Slovakia narodilo 265 detí.  Minulý rok to bolo o 28 detí viac.  Pre porovnanie v roku 2015 odišlo sedemdesiatdva žien na materskú dovolenku. V roku 2016 sa ich počet zvýšil na 119.

Novinkou je trend otcov na materskej dovolenke. Kým v roku 2015 nastúpil na materskú dovolenku iba jeden muž, v roku 2016 využilo túto možnosť celkovo 8 novopečených oteckov.

Január 2017  zatiaľ v tomto smere láme rekordy. Iba za jeden mesiac odišlo na materskú dovolenku takmer toľko mužov (7) ako za celý uplynulý rok.



Balíčky obdrží  každý rodič automaticky poštou po nahlásení novorodenca na oddelenie HR. Veríme, že táto novinka všetkých poteší a už teraz sa tešíme na fotografie ratolestí, ktoré možete posielať na communication@t-systems.sk