Prvá nádielka víťazov je tu!

<Zadajte anotáciu>

Tri projekty tohtoročných víťazov grantového programu T-Systems Slovakia „T for all, all for T“ sú už úspešne za nami.  Zamerané boli predovšetkým na rodiny s deťmi, ale veríme, že na svoje si prišli i návštevníci bez ratolestí.

Provou podporenou akciou bol už 15. Ročník Míle pre mamu organizovaný Rodinným centrom Stonožka. Cieľom tejto akcie je už tradične vzdať hold mamám, preto sa organizátori rozhodli vyjadriť to symbolickým pochodom pre ne. Na akcii samozrejme nechýbalo množstvo sprievodného programu pre deti i väčších. V priebehu podujatia vystúpili hudobné, tanečné, divadelné skupiny, ale aj jednotlivci.



Pre deti bola pripravená aj ďalšia akcia - Občianske združenie Strážcovia pravých pokladov storočí v spolupráci s OZ Hradba Šariš, mestom Veľký Šariš a partnermi pripravili aj tento rok na hradnom nádvorí Deň detí na Hrade Šariš. Na tejto akcii si návštevníci mohli všimnúť nový infosystém hradu Šariš, ktorý sa nám v rámci poskytnutého grantu podarilo podporiť.



Posledná akcia z tejto trojice bola síce tiež pre deti, no tentokrát sa zhostili hlavnej úlohy. Klub 3F už po tretíkrát zorganizoval sídliskový festival Urban Art fest v amfiteátri pod Chatou Hrešná. Podujatie pozostávalo z predstavení jednotlivých odborov, tvorené pedagógmi a žiakmi SZUŠ Vlada Urbana. Každý odbor sa prezentoval vlastnou aktivitou (Koncerty žiakov a pedagógov, vystúpenie telesa Folk music orchestra, výtvarná dielnička, škola tanca...). Na festivale deti zároveň ukázali výsledky celoročnej práce žiakov a učiteľov.



Pevne veríme, že si návštevníci všetky akcie užili, a že sa stretneme aj na ďalších pripravovaných podujatiach podporených aj našou firmou.