Network Farma

<Zadajte anotáciu>


ČO JE TO NETWORK ACADEMY?


IT Farma (hlavná časť T-Systems IT-Academy) je veľmi intezívny dvojmesačný IT tréningový program. Cieľom programu je poskytnúť ľuďom bez IT vzdelania šancu rýchlo sa naučiť základné zručnosti, ktoré sú potrebné pre prácu v T-Systems Slovakia a začať budovať kariéru v IT oblasti. Veríme, že to je skvelá príležitosť vstúpiť do tejto atraktívnej a rozvíjajúcej sa oblasti. Po dvoch mesiacoch, nebudete síce plne kvalifikovaný IT specialista, ale budete vedieť všetko, čo stačí na začiatok práce v oblasti sietí. Je len na Vás, ako rozviniete svoj potenciiál v budúcnosti.


Ak vás do nášho programu vyberieme, stanete sa našim zamestnancom a prvé dva mesiace strávite na našej Network Farm, kde absolvujete dvojmesačné školenie. Ako náš zamestnanec budete dostávať plat aj počas školenia. Naša spoločnosť vníma toto školenie ako užitočnú investíciu. Očakávame, že po absolvovaní farmy do našej spoločnosti prinesiete pridanú hodnotu v podobe kvalitnej práce a oddanosti veci.


Je dôležité si uvedomiť, že Network Farm NESLÚŽI ako nástroj na zlepšenie schopností používať systém Windows XP, Word, Excel alebo podobne. Network Farm je intenzívne školenie, úvod do sveta profesionálneho IT - predovšetkým správa sieťových zariadení a konfigurácia sietí.



SOM VHODNÝM KANDIDÁTOM?


Nezáleží na tom, čo ste študovali alebo robili predtým, v prípade, že:


a) Vás ponuka zaujala a máte základný prehľad v IT


b) Chcete sa učiť a pracovať na sebe


c) Porozumeli ste anglickej verzii tohto dokumentu bez väčších problémov


Aj keď je vysokoškolský titul z technických alebo prírodných vied výhodou (napr. strojárstvo, stavebníctvo, matematika a podobne), nie je podmienkou. Máme veľa úspešných absolventov aj bez technického vzdelania (jazyky, alebo dokonca filozofia a pod.) a dokonca aj takých, ktorí nie sú vysokoškolsky vzdelaní.



PREČO T-SYSTEMS SPUSTILA TENTO PROGRAM?


Na základe našich doterajších skúseností vieme, že je možné si osvojiť základné zručnosti. Našou IT Farmou už prešli stovky ľudí, ktorí teraz pracujú na rôznych IT oddeleniach v našej spoločnosti. Do tohto projektu sme investovali veľa peňazí a energie a očakávame, že v prípade, ak sa rozhodnete využiť túto príležitosť, oplatíte nám to rovnako. Po úspešnom dokončení prvých 2 mesiacov nášho programu očakávame, že sa stanete verným členom nášho tímu a svoje nadobudnuté poznatky využijete pri práci s našim zákazníkmi.



AKO FUNGUJE NETWORK FARM?


Účasť na projekte IT Farm je vlastne práca na plný úväzok. Vašou prácou počas týchto dvoch mesiacov bude stráviť 8 hodín denne v našich školiacich priestoroch. Určitú časť dňa strávite s lektormi, zvyšnú samostatnou prácou. Začať kariéru v IT odbore síce nie je ľahké, no o to viac si budete vážiť dosiahnuté výsledky. V rámci nášho programu sa snažíme vytvoriť pre študentov čo najlepšie podmienky, poskytnúť študijné materiály a pomôcky, ktoré Vám pomôžu rásť a dosiahnuť vytúžený cieľ.



ČO SA NA NETWORK FARM NAUČÍM?


Obsah výučby na Network Farm


a)           CCNA - Cisco certified network associate


b)           CCNA Routing and Switching



ČO NASLEDUJE PO UKONČENÍ PROGRAMU NETWORK FARM?


Po úspešnom absolvovaní testov a finálneho pohovoru (čo sa podarí väčšine zúčastnených) budete prijatý do niektorého z našich oddelení, ktoré bude mať v tom čase voľné pracovné miesto. Na tejto novej pozícii budete pokračovať vo svojom vzdelávaní pod vedením tím lídra a ďalších skúsených kolegov a pomaly sa zabehnete do pracovného cyklu..


Otvoríme vám dvere a vy môžete začať budovať svoju kariéru v IT. Zamestnáte sa vo veľkej medzinárodnej spoločnosti, ktorá svojim zamestnancom ponúka zaujímavé pracovné podmienky a veľa možností pre kariérny rast... myslíme si, že to stojí za námahu:-)



AKÚ PRÁCU BUDEM ROBIŤ PO ABSOLVOVANÍ NETWORK FARM?


Pracujeme v oblasti vzdialenej správy sieťových zariadení a infraštruktúry. Našimi zákazníkmi sú veľké globálne spoločnosti (napr. automobilky, letiská alebo iní veľkí hráči na medzinárodných trhoch).


Našou úlohou - a vašou úlohou po absolvovaní Network Farm - je zabezpečiť, aby boli ich sieťové zariadenia a sieťová infraštruktúra plne funkčné tak, aby mohli nerušene pracovať. Je to práca, ktorá prináša so sebou aj veľa zodpovednosti a zároveň je veľmi atraktívna, nakoľko vás udrží v kontakte s najnovšími technológiami a takisto poskytuje príležitosť k celoživotnému vzdelávaniu.



Môžem sa na Network FARM prihlásiť aj keď som externým študentom na vysokej škole?


IT Farm je práca na plný úväzok a skombinovať s ňou externé štúdium na vysokej škole je ťažké, no nie však nemožné. Avšak, pred tým, ako sa prihlásite, by ste mali starostlivo zhodnotiť svoje vlastné schopnosti a úprimne sa zamyslieť nad tým, či niečo také dokážete.



Čo mám urobiť pred tým, ako sa na Network Farm prihlásim?


Položte si otázku: "Chcem sa vzdelávať a zlepšovať a vydať sa na cestu za kariérou v dynamicky sa rozvíjajúcej a atraktívnej oblasti IT ”?



Ako sa mám prihlásiť?


Pošlite svoj životopis v anglickom jazyku na: stefania.puzderova@t-systems.sk , do predmetu správy napíšte “Network Farm”. Ak budete vyhovovať našim podmienkam, zavoláme vás na pohovor. Prvý kurz začína 2.11. 2016 a druhý 1.12.2016.



Kde môžem získať ďalšie informácie?


Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa IT Farmy, prosím, pošlite –email na martina.soltesova@t-systems.sk