Ďakujeme, aj vďaka vám sme Najzamestnávateľom roka 2016

<Zadajte anotáciu>

Autor: Zuzana Kaňuchová

Sny sa stali skutočnosťou. Spoločnosť T-Systems Slovakia sa od včera večera môže popýšiť titulom Najzamestnávateľ 2016 v kategórii IT a telekomunikácie.

Prestížne ocenenie prevzali v Bratislave na slávnostnom galavečeri, RecruitRank Awards 2016 a Najzamestnávateľ 2016, generálny riaditeľ T-Systems Slovakia, Daniel Giebel a hovorkyňa spoločnosti, Katarína Trnová.

"Toto ocenenie je odmenou pre našich ľudí za ich celoročné úsilie. Nesmierne si vážim každého jedného zamestnanca za tvrdú prácu a vytváranie priateľskej atmosféry.  Verím, že takýchto ocenení bude iba pribúdať. Mám tu česť viesť spoločnosť plnú talentovaných odborníkov. Ďakujem, ste skvelí,” povedal generálny riaditeľ T-Systems Slovakia, Daniel Giebel počas slávnostného odovzdávania ocenenia ankety Najzamestnávateľ 2016.

T-Systems Slovakia, vo svojej  kategórii, podľa hlasovania verejnosti porazila spoločnosti ako IBM Slovensko, Google či Orange Slovensko. Druhé miesto vejenosť udelila sesterskej spoločnosti Slovak Telekom a tretie firme Eset.

Najzamestnávateľ je celoslovenská anketa spoločnosti Profesia odrážajúca vnímanie kultúry, imidžu, atmosféry či benefitov firiem pôsobiacich v krajine. Ako uvádza oficiálna stránka súťaže cieľom je “jednoducho zverejniť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú.”

Do piateho ročníka ankety Najzamestnávateľ 2016 sa zapojilo 17 tisíc hlasujúcich. Firmy súťažili v ôsmych kategóriách: Bankovníctvo, financie a poisťovníctvo, Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo, Consulting, Doprava a logistika, IT a telekomunikácie, Médiá, Obchod a služby, Personálne poradenstvo a Výroba a priemysel.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás v tejto súťaži podporili.