MeeT-Systems – navrhni nám meetingovky, v ktorých bude radosť robiť pohovor

<Zadajte anotáciu>

Pred pár týždňami sme oslávili okrúhlych 10 rokov v Košiciach. V živote firmy je takéto jubileum dôvodom na radosť, no v neposlednom rade na sumár toho, čo sa nám podarilo a čo máme za sebou. Za posledné roky sme sa silne podpísali pod to, ako vyzerá naše mesto a ako sa v ňom žije. Pri robení rôznych štúdií a štatistík za posledné roky od nášho príchodu nás okrem iného upútalo jedno zaujímavé číslo.

Len v minulom roku prešlo pohovormi k nám viac ako 4000 uchádzačov o zamestnanie, čo je približne toľko ako aktuálny stav zamestnancov v T-Systems Slovakia s.r.o. v Košiciach. Pri tomto čísle nám nedalo nezamyslieť sa. Pracovný pohovor je vcelku stresujúca udalosť a ak by sme vedeli aspoň trochu ho spríjemniť, mohlo by to pomôcť nám ako spoločnosti, no predovšetkým uchádzačom, ktorí k nám denno-denne chodia na pohovory.

Máme k dispozícii hneď niekoľko miestností, v ktorých pohovory prebiehajú takmer nepretržite. Myslíme si, že prostredie, v ktorom robíte pohovor, na vás vplýva a môže do istej miery ovplyvniť aj jeho výsledok. Rozhodli sme sa preto, že zasadačkám, v ktorých sa obvykle „potí krv“, dáme prívetivejšiu tvár. Namiesto štandardnej rekonštrukcie sme sa však rozhodli spraviť to trochu inak...

"Nech to má čo najväčší osoh pre nás a pre ľudí okolo nás!"

A tu prichádza príležitosť pre študentov dizajnérov, architektov a kreatívcov. Dáme vám všetko čo potrebujete na to, aby ste nám zariadili miestnosti na pohovory. Nemusíte sa báť, omietky a maľovanie si už vybavíme sami, no od vás by sme chceli vedieť, ako by mohli nové priestory vyzerať.

meetsystems

Navrhni nám meetingovky, na ktoré budeme hrdí, uľahčia život ľuďom na pohovoroch a k tomu všetkému obohatia tvoje portfólio o  slušnú zákazku, ktorá uzrie svetlo sveta a dostane reálne kontúry priamo u nás. A aby toho nebolo  málo, hráš o peňažné ceny v hodnote až 1000,- €.

Požiadavky, ktoré je nevyhnutné pri tvorbe dizajnu miestnosti vziať do úvahy, sú nasledovné:

  • dizajn miestnosti musí obsahovať 4 miesta na sedenie a stôl,
  • rozmery miestností definované v pôdorysoch v prílohe zadania musia byť zanechané,
  • sklenené steny nie je možné nahradiť pevnými priečkami, je však možné ich ľubovoľným spôsobom prekryť polepom či iným krycím materiálom,
  • podlahová plocha musí byť z technických príčin krytá len kobercom,
  • dizajn miestnosti nezahŕňa osvetlenie miestnosti,
  • dizajn musí obsahovať aj mobilnú, alebo statickú plochu na písanie (flipchart/tabuľa/iné),
  • spoločne s dizajnom je nutné dodať zadávateľovi súťaže aj orientačný rozpočet rekonštrukcie,
  • maximálny rozpočet redizajnu a rekonštrukcie vrátane vybavenia miestnosti nesmie presiahnuť 3000,- €,
  • žiadna samostnatná položka v rozpočte nesmie presiahnuť hodnotu 1000,-€,
  • v priebehu súťaže sa uskutočnia dve nepovinné obhliadky priamo na mieste výkonu rekonštrukcie, ktorých termíny budú komunikované v dostatočnom predstihu.
  • Pôdorysy miestností stiahneš TU
 

Viac o súťaži a podmienkach nájdeš TU  a na facebooku.