Maratónske nadšenie v T-Systems Slovakia

<Zadajte anotáciu>

Každý rok na jeseň vypukne v Košiciach maratónsky ošiaľ. Už 94 rokov sa behá Medzinárodný maratón mieru, najstarší maratón v Európe a T-Systems Slovakia sa už tradične tohto maratónu zúčastňuje.

V nedeľu, 1. októbra sa na štartovaciu čiaru postavilo mnoho bežcov v tričkách s logom T-Systems a sloganom . WE RUN IT ... V našej spoločnosti sa nájde vela maratóncov, ich počet skoro dosiahol číslo 400, čo znamená, že každý desiaty zamestnanec behal, alebo korčuloval.



Muži si dali biele tričká s magentovým T a ženy sa vynímali v krásnych magentových tričkách, ktoré rozžiarili aj naše fotografie. Môžeme sa pochváliť aj tým, že víťaz kategórie inline, Lukáš Benedik je nováčikom v Komunikačnom time T-Systems Slovakia (TSSK).



Ak sa pozrieme do tabuľky, z TSSK bežalo 368 maratóncov, 97 žien a 271 mužov. Medzi maratóncov na polmaratóne sa zaradil aj generálny riaditeľ TSSK Daniel Giebel. Trénoval celý rok, pretože behá každý druhý deň a do práce sa dopravuje bicyklom.



Nižšie môžete vidieť koľko maratóncov sa zúčastnilo ktorej disciplíny:

Firemný beh- 3
Inline (20 km) - 39
Maratón (42,195 km) - 17
Po-maratón(21,095 km) - 190
Minimaratón (4,2 km) - 36
Štafeta 4x1 - 83

Atmosféra maratónu bola skvelá, dá sa povedať, že až motivujúca. Možno sa z prizerajúcich divákov z radov TSSK zase niektorí osmelia a budú bežať v magentových farbách na jeseň, v roku 2018.