Magentová rozlúčka s letom

<Zadajte anotáciu>

Týždeň prešiel a naša rozlúčka s letom zvaná Magena Fest sa pomaly usádza v našich mysliach. Sme veľmi radi, že ste sa rozhodli stráviť jeden z posledných slnečných dní tohtoročného septembra na Rybe Aničke zabávaním sa s priateľmi pri príjemnej hudbe.

S otvorením brán o 16tej hodine vstúpili do areálu už prví návštevníci tešiaci sa na poslednú akciu letnej sezóny. Vďaka pomoci nášho kolegu DJ-a  Déneša Tótha bola atmosféra akcie veľmi príjemná už od začiatku. Aj napriek silnému vetru, ktorý nás sprevádzal už od rána, sa po otvorení akcie všetko stíšilo, a počasie nám dovolilo užívať si nerušene našu párty.

Prvou kapelou na pódiu boli Los Massakeros, a aj keď boli diváci spočiatku trochu hanbliví, horúce španielske rytmy ich nenechali dlho chladnými. S pokročilou hodinou sa zvyšoval nielen samotný dav, ale i jeho nálada.

  


To bolo zároveň veľké plus, kedže ďalšou kapelou na pódiu bol náš jedinečný T Band Hard! Chlapci skutočne vedia, čo na vás platí, a tak stačilo iba zopár akordov na to, aby sa publikum roztancovalo a začalo spievať notoricky známe rockové a metalové hity. Po tomto dychberúcom vystúpení sa v priestoroch parku poriadne ochladilo, a tak bolo pochopiteľné, že sa väčšina ľudí rozhodla občerstviť sa dobrým jedlom a pivom na zahriatie i zvnútra.

Nezabúdajme však ani na druhé pódium s našimi skvelými zábavnými moderátormi Livkou a Marekom, ktorí s radosťou vypĺňali priestor potrebný pre nazvučenie jednotlivých kapiel rôznymi súťažami. Všetky tieto zábavné a vzrušujúce aktivity boli pripravené tak, aby podčiarkli teambuildingovú atmosféru celého podujatia.



Na rockovej vlne sme pokračovali aj s našimi tretími účinkujúcimi – kapelou The Parentals. Ich autorské skladby odohrané v profesionálnej kvalite spolu so známymi prerábkami boli publikom veľmi príjemne prijaté. Táto košická kapela odohrala skutočne dobrú show, ktorá bola zvýraznená osvetlením a celkovým vizuálom pódia pod taktovkou DF System.

Avšak večer sa zďaleka nekončil – čakalo nás ešte vystúpenie headlinera! Keď  vystúpila kapela Billy Barman,  priestor pred pódiom sa rýchlo zaplnil. Hneď, ako sa reproduktormi začali šíriť známe skladby,dav divákov sa rozospieval a roztancoval. Kapela si toto vystúpenie zjavne užívala tiež, a tak bolo krásne vidieť prúdenie pozitívnej energie. Po doznení posledných skladieb opäť prevzal kontrolu nad hudbou náš “domáci” DJ, no ľuďom očividne narastajúca zima v priestoroch nevadila. Niektorí zúčastnení sa postupne presunili domov, prípadne do iných priestorov vhodných na pokračovanie tohto večera, iní sa však ostali zabávať s priateľmi do neskorých nočných hodín.



Z celkového hľadiska sa zámer podujatia naplnil – rozlúčka s letom ako sa patrí, v spoločnosti dobrej hudby a najmä priateľov. Bol to veľmi príjemný pohľad, vidieť všetkých ľudí z jedného či viacerých tímov zabávať sa a užívať si deň! Dúfajme, že sa nám podarí pokračovať v takomto duchu eventov, a že si postupne vybudujeme vlastnú tradíciu – tradíciu Magenta Festu!