Madžentovo, zdravo, športovo

<Zadajte anotáciu>

Leto je ideálny čas na to, aby si človek oddýchol nielen v podobe dovolenky, ale aj naštartovaním vlastného organizmu. Našim zamestnancom sme takých štartov v tomto roku ponúkli hneď niekoľko.

Asi sme si všetci všimli, že je naša spoločnosť plná aktívnych ľudí a práve túto aktivitu chce T-Systems Slovakia ešte viac podporiť. Inak tomu nebolo ani tento rok. Celé sme to celkom dobre „rozbehli“. Športových a najmä bežeckých akcií je v okolí Košíc také množstvo, že má človek niekedy problém všetky ich stihnúť. Stihnúť vnímať, nie to ešte sa ich aj zúčastniť. Z celej kopy spomenieme Wizz Air Košice Runway Run, Farbám neujdeš, Kráľovský Mountain Bike Maratón, Košice Triatlon, Športové nedele v parku s projektom Active Life, Košice Night Run či Medzinárodný Maratón Mieru (MMM). (A to sme tu ani zďaleka nevymenovali všetky). Práve  spomínanými akciami  sme podporili športového či tímového ducha našich zamestnancov.



Letom svetom a.k.a. behom letiskom

Príroda sa na jar prebúdza a nás často, naopak, zmáha jarná únava. Pokoriť ju sme sa rozhodli spolu na bežeckom podujatí Wizz Air Runway Run, ktoré sa uskutočnilo už po druhýkrát na košickom letisku. 50-tim zamestnancom TSSK sme poskytli možnosť zúčastniť sa a spolu s ďalšími účastníkmi sme tak zdolali  5 a 10km úsek košickej leteckej dráhy. Nebojte sa, nič iné okrem bežcov v tom čase po letisku nelietalo.

Madžente sme neušli ani v meste



S farebnými behmi sa akoby vrece roztrhlo. Jeden taký beh zavítal aj do Košíc na Hlavnú ulicu, kde bežcov čakal cca 5km dlhý úsek. Nič zložité, veď sme už predtým prekonali 10km. Tu to však malo jednu zvláštnosť. Pred, počas aj po behu nazvanom Farbám Neujdeš nás sprevádzali farebné oblaky z jedlých farieb, ktoré sme všetci rozhadzovali okolo seba. Nechýbala ani naša korporátna farba, a tak sa nám aj tu potvrdil jeden z našich firemných princípov: spolu či zvlášť, sme jeden tím.

Rozhýbali sme park

Júl a august sú mesiace, kedy by sme najradšej boli pri mori a našou najčastejšou aktivitou by bolo tzv.ničnerobenie. No práve teplé počasie nás svojím spôsobom núti vyjsť von, aj keď náhodou práve nie sme pri mori. Preto aj tento rok dobre známy košický projekt Active Life pokračoval v aktivite zvanej Športové nedele v parku. Štyri nedeľné dopoludnia boli venované balíku športov ako jumping, crossfit, body attack či joga. Príjemným spestrením boli aj rôzne merania či dokonca káva zdarma, ktorú zabezpečila práve naša spoločnosť ako generálny partner celého projektu. Tak nás, ako aj samotného organizátora, tešila vysoká účasť, dokonca aj poslednú augustovú nedeľu, kedy počasie nebolo priaznivé. Je vidieť, že Košičania majú športového ducha, ktorý veríme, že pretrvá do neurčita, aby bol rovnako aktívny aj do ďalších športových podujatí.



Vieme to aj na kolesách (Kráľovský Mountain Bike Maratón)

Už po štvrtýkrát sme boli hlavným partnerom podujatia Kráľovský MTB Maratón, ktorý sa uskutočňuje v obci Granč-Petrovce. Madžentu ako aj veľké množstvo bicyklov bolo vidieť všade navôkol a na svoje si prišli nielen dospeláci, ale aj detičky, pre ktoré bola pripravená špeciálna detská kategória.



Medzinárodne nielen v našej firme

94. To nie je číslo počtu našich bežiacich zamestnancov, ale číslo ročníka Medzinárodného Maratónu Mieru v Košiciach. Najstarší maratón v strednej Európe sa aj tento rok tešil veľkej účasti našich zamestnancov, keďže sme štartovné naň venovali viac ako 400 našim kolegom. Tento rok sme obzvlášť hrdí aj na to, že máme medzi nami celkového víťaza v kategórii Inline. Krajšie sme ani športové leto nemohli zavŕšiť ...

Týždeň zdravia ako bonus

... vrátane interného už dlho obľúbeného týždňa zdravia. Aj tohtoročný druhý októbrový týždeň bol plný aktivít na udržanie zdravého životného štýlu, rovnováhy medzi pracovným a osobným životom. Masáže, wellness, prednášky, darovanie krvi či rôzne cvičenia nechýbali v zdravom „balíčku“, ktorý bol bezplatne ponúknutý našim zamestnancom. Celkom dobrá nádielka, čo poviete?



Zvyk je vytvorený, už len ho udržať

Ako sa hovorí, tréning robí majstra. Napriek tomu, že sa ani nenazdáme a budeme sa musieť poriadne naobliekať, v cvičení by sme mali pokračovať, či je leto a či zima. Veríme, že sme vás podporou v behu či iných športoch motivovali k tomu, aby ste si udržali tento trend aj naďalej a aby sme sa spolu stretli pri ďalších, nielen pohybových aktivitách.