Linux & Windows Akadémia (IKT Administrátor II.)

<Zadajte anotáciu>

Otvárame Linux & Windows Akadémiu

Baví vás IT svet? V tom prípade je naša Akadémia to pravé miesto pre vás. Naučíme vás ako pracovať v operačných systémoch Linux a Windows. Ako Akadémia funguje? Najprv sa prihlásite na stránke TU a prejdete vstupným pohovorom. Následne budete v našej spoločnosti prijatí ako Administrátor informačno-komunikačných technológií (IKT). Prvé týždne sa budete s našimi skúsenými lektormi učiť pracovať so systémom Linux a Windows. Po ukončení akadémie budete presunutí do reálneho tímu, kde už budete môcť pracovať na reálnych projektoch.
Pozrime sa na pár zodpovedností IKT Administrátora:
nezávislá kontrola incidentov, ich riešenie, vytváranie špeciálnych požiadaviek a objednávok. To všetko v rámci zazmluvnených zákazníckych služieb.

Čo vás naučíme?

Základy IT, konkrétnejšie v oblastiach:
Linux,
Siete,
Databázy,
Middleware,
Windows.

Výhody pre vás 

Naučíte sa základy IT technológií, ktoré môžete využiť ďalej vo svojom profesionálnom živote. Spoznáte nových ľudí a stanete sa členom mladého, medzinárodného a dynamického tímu. Akadémia je príležitosť pre vás, odštartovať si novú kariéru v IT svete.

Požiadavky 

Aby ste sa mohli prihlásiť na našu akadémiu, potrebujete byť pokročilým používateľom PC, mať základný prehľad v informačných technológiách a hlavne mať radosť a záujem pri práci s technológiami ako takými. Výhodou je ak radi pracujete v tíme, máte analytické myslenie a viete komunikovať. Keďže anglický jazyk je naším oficiálnym komunikačným jazykom, požadujeme jeho aktívnu znalosť a taktiež ukončenie strednej, alebo vysokej školy.

Ak vás naša ponuka zaujala, prihláste sa prosím.