Elektrizujúce Športové nedele v parku

<Zadajte anotáciu>

Čoraz populárnejšie Športové nedele v parku aj tento rok priniesli množstvo rozličných aktivít, ale aj príjemného oddychu do najzelenšej časti v centre Košíc. Športom nabité nedelné dopoludnia nenechali jedno tričko suchým a aktivity ako jumping, bodycombat, crossfit, joga, ale aj iné, preverili kondíciu všetých športuchtivých návštevníkov. Zabezpečená bola ranná káva, iontové nápoje aj voda.

Návštevníci s deťmi taktiež neboli ukrátení, keď sa deti mohli vyblázniť na nafukovacom hrade, či preliezkach alebo si nechať pomaľovať tvár rôznymi maľbami. Po náročných aktivitách si naopak odpočinuli na magentových kreslách užívajúc si dopoludňajšie slnko.

Obľúbená aktivita jumping

Dlhodobá podpora T-Systems

Tento obľúbený projekt sa aj vďaka dlhodobej podpore T-Systems koná už šiesty rok. V rámci letných mesiacov jún a júl sa uskutočňujú každú druhú nedeľu. Počas leta je teda možné zúčastniť sa až štyri krát a zároveň vyskúšať viacero aktivít, ktoré sa priebežne obmieňajú.

Teší ma, že Športové nedele sú pozostatkom Európskeho mesta športu a verím, že to bude stále napredovať. Týmto chcem vyzvať všetkých, aby športovali v mestskom parku.

Tomáš Gáll, hlavný organizátor a zakladateľ komunity Active Life