Daniel Giebel novým výkonným riaditeľom T-Systems na Slovensku

<Zadajte anotáciu>

Autor: Zuzana Kaňuchová


S účinnosťou od 1. apríla 2016 zodpovedá za celkové riadenie spoločnosti  T-Systems Slovakia Daniel Giebel. Na tomto poste vymení Thomasa Bogdaina, ktorý ho zastával od februára 2012 a odchádza do dôchodku


Daniel Giebel  do Košíc prichádza z pozície viceprezidenta služieb zákazníkom v T-Systems  vo Veľkej Británii, kde pomohol zefektívniť  kľúčové procesy a výrazne znížiť čas poskytovania služieb zákazníkom.


Na novej pozícii zúročí viac ako 15-ročné skúsenosti v oblasti predaja a služieb zákazníkom v T-Systems. „Mojím cieľom je čo najviac vyťažiť z obchodných príležitostí a posilňovať pozíciu T-Systems Slovakia na trhu informačno-komunikačných technológií (IKT). Chceme byť najlepším zamestnávateľom v oblasti IKT na východnom Slovensku. Naďalej budeme rozširovať portfólio a zvyšovať kvalitu našich služieb pre globálnych klientov a do spoločnosti priťahovať výnimočné talenty,” uviedol Daniel Giebel pri nástupe do pozície výkonného riaditeľa.


Svoju profesionálnu kariéru spojil s T-Systems vo Veľkej Británii, najprv na poste viceprezidenta Produkcie, neskôr viceprezidenta služieb zákazníkom.


Daniel Giebel v minulosti pôsobil aj vo funkcii riaditeľa Solution Design Workplace Services and Solutions (EUC) pre  T-Systems, kde bol zodpovedný za budovanie produktového portfólia pre koncových zákazníkov.