3. miesto v súťaži Najatraktívnejší zamestnávateľ Slovenska v kategórii IT a telekomunikácie

<Zadajte anotáciu>

Vo štvrtok 28. januára 2021 sa odohrávalo oceňovanie Najzamestnávateľ roka 2020. Anketu pravidelne organizuje spoločnosť Profesia. V deviatom ročníku sme si odniesli 3.miesto.

Najzamestnávateľa si vyberajú ľudia

Počas online galavečera boli vyhlásené výsledky verejnej ankety, ktorej cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Výber najlepších zamestnávateľov je teda výsledkom anonymného hlasovania, ktorého sa v roku 2020 zúčastnilo viac ako 70 000 ľudí.

Ocenenie si nesmierne vážime

Počas slávnostného galavečera sme spozorneli najmä pri kategórii IT a telekomunikácie. Práve v tejto kategórii sme napokon získali 3.miesto.

„Ocenenie si nesmierne vážime. Sme radi, že sme v roku 2020 napriek všetkému dokázali byť stabilným partnerom našich zamestnancov. Rok 2020 priniesol veľké zmeny, či už takmer ročné fungovanie na home office, alebo update našej spoločnosti. O to viac si ceníme dôveru a priazeň. Blahoželáme aj všetkým ďalším oceneným firmám,” vyjadril sa Juraj Probala, vedúci komunikácie a PR Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia.

 

Ďakujeme a veríme, že aj naďalej budeme stabilným a spoľahlivým partnerom našich zamestnacov.

Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia