2. miesto v súťaži Najatraktívnejší zamestnávateľ Slovenska v kategórii IT a telekomunikácie

<Zadajte anotáciu>

Vo štvrtok 27. januára 2022 sa uskutočnil galavečer Najzamestnávateľ roka 2021. Anketu pravidelne organizuje spoločnosť Profesia. V desiatom ročníku sme sa umiestnili na 2. mieste!

Najzamestnávateľa si vyberajú ľudia

Počas hybridného galavečera boli vyhlásené výsledky verejnej ankety, ktorej cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Výber najlepších zamestnávateľov je teda výsledkom anonymného hlasovania. V 10. ročníku ankety o víťazoch rozhodlo viac ako 86 000 hlasov.

Poskočili sme na 2.miesto

Počas slávnostného galavečera sme spozorneli najmä pri kategórii IT a telekomunikácie. Práve v tejto kategórii sme napokon získali 2. miesto. Za posledný rok sme totiž poskočili o jednu priečku nahor, kedže v roku 2020 sme v spomínanej kategórii získali pomyselnú bronzovú priečku.

„Chcel by som sa poďakovať všetkým kolegom, priateľom, partnerom, stakeholderom, ktorí za nás hlasovali - srdečne ďakujem! Ocenenie je pre nás potvrdením správnej cesty, po ktorej ako zamestnávateľ kráčame, resp. ktorú naši zamestnanci zažívajú počas svojej práce. Ďakujem tímu a všetkým, ktorí sa na tejto ceste podieľajú. Ceníme si dôveru a priazeň zamestnacov aj našich partnerov či priaznivcov, ” vyjadril sa Andreas Truls, generálny riaditeľ DT IT Solutions Slovakia.

 

Ďakujeme a veríme, že aj naďalej budeme stabilným a spoľahlivým partnerom našich zamestnacov.

Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia